Kvällsmeny

Vi erbjuder våra gäster spännande, exotiska mellanrätter från Asien.
Utvalda viner och många sorters te av hög kvalitet som passar till den kryddiga maten.

HEMGJORDA DUMPLINGS / HEMGJORDA VEGO DUMPLINGS 98:-

med fyllning av färskt svenskt nötkött och svensk unggris kött från ”Tillberga Nibble” samt färska grönsaker. VEGO — ekologisk tofu, färska grönsaker, rostade jordnötter. Serveras med soya-vinäger sås. 

HOMEMADE DUMPLINGS / HOMEMADE VEGETARIAN DUMPLINGS

with filling of swedish beef, swedish pork from ”Tillberga Nibble” and fresh vegetables. VEG — organic tofu, fresh vegetables and peanuts. Served with soy-vinegar sauce.

FRITERADE VIETNAMESISKA VÅRRULLAR / VEGO VÅRRULLAR 115:-

med finhackat kött (svensk unggris från Tillberga Nibble), färska grönsaker och ingefära 

VEGO — vårrullar fyllda med färska grönsaker. Serveras med vår hemgjorda sweet-chilisås.

HOMEMADE DEEP FRIED VIETNAMESE SPRINGROLLS / VEGETARIAN SPRINGROLLS 

made of swedish pork (From Tillberga), fresh vegetables and ginger. VEG — with fresh and local vegetables. Served with our homemade sweet-chilli sauce

VIETNAMESISKA SOMMARRULLAR / VEGO SOMMARRULLAR 115:- 

Färska rispapper fyllda med ångade fri fångade räkor, glasnudlar, mynta, koriander, gräslök, basilika, jordnötter och isbergssallad. Serveras med sweet-chilisås. VEGO — rispappersrullar med mogen mango och gruka.

VIETNAMESE SPRINGROLLS / VEGETARIAN SPRINGROLLS

Cold rice paper rolls stuffed with wild-caught scampi, vermicelli, iceberg lettuce, mint leaves, coriander, thai-basilica and peanuts. VEG — with fresh mango and cucumber. Served with our homemade sweet-chili sauce. 

FRITERAD LOTUSROT 152:-

Wokas med tomatsås. Serveras med mango, gurka och solrosfrön.

DEEP FRIED LOTUS ROOT

 woked with tomato sauce. Served with fresh mango, cucumber and sunflower seeds

MAJSKYCKLING MED MUNGBÖNNUDLAR (STARK) 165:- 

Ångad och marinerad majskyckling med (färsk grådskyckling från ”La Belle de France”), serveras med hemgjorda mungbönnudlar, gurka, purjolök, papaya, koriander, jordnötter samt hemgjord sichuanpeppar

KRISPIG ANKA MED TAMARINDSÅS 169:-

Serverad med färsk mango, gurka samt marinerad nudelsallad. 

CRISPY DUCK WITH TAMARIND SAUCE

Serverad with fresh mango, cucumber, and marinated noodle salad

— FÄRSK SVENSK REVBENSSPJÄLL 169:- —

(från Skarsvad gård, Västerås) marinerad med ingefära, vitlök, femkrydda samt citrongräs. Friterad och wokad i soya-vinägersås. Serveras med papayasallad.

SWEDISH SPARERIBS

(from Skarsvad, Västerås) marinated with garlic, five spice and lemon grass. Deep fried and stir fried in soy vinegar sauce. Served with papaya salad. 

VIETNAMESISK NUDELSOPPA 165:-

med svensk färsk entrecote, thai-basilika, böngroddar, pakchoy, mynta, koriander, och gurka. 

VIETNAMESE NOODLE SOUP

With swedish fresh entrecote, thai-basilica, beansprouts, pakchoy, cucumber, mint leaves, and coriander. 

DESSERT

FRITERAD EKOLOGISK BANAN MED VANILJGLASS / FRIED ORGANIC BANANA WITH VANILLA ICECREAM 98:-

Panerad med pankoflingor, serveras med gourmeglass. 

Panko flakes, served with gourmet vanilla icecream. 

CREAMBRULÈE / CREME BRULÈE 115:-

Brulée med kokosmjölk, vanilj, ingefäralikör och färska frukter. 

Coconut milk, vanilla, ginger liqueur and fresh fruits. 

CHOKLADTRUFFEL / CHOCOLATE TRUFFLE 20:-