Kvällsmeny

Vi erbjuder våra gäster spännande, exotiska mellanrätter från Asien.
Utvalda viner och många sorters te av hög kvalitet som passar till den kryddiga maten.

HEMGJORDA DUMPLINGS / HEMGJORDA VEGO DUMPLINGS 98:-

med fyllning av färskt svenskt nötkött och svensk unggris kött från ”Tillberga Nibble” samt färska grönsaker. VEGO — ekologisk tofu, färska grönsaker, rostade jordnötter. Serveras med soya-vinäger sås. 

HOMEMADE DUMPLINGS / HOMEMADE VEGETARIAN DUMPLINGS

with filling of swedish beef, swedish pork from ”Tillberga Nibble” and fresh vegetables. VEG — organic tofu, fresh vegetables and peanuts. Served with soy-vinegar sauce.

FRITERADE VIETNAMESISKA VÅRRULLAR / VEGO VÅRRULLAR 115:-

med finhackat kött (svensk unggris från Tillberga Nibble), färska grönsaker och ingefära 

VEGO — vårrullar fyllda med färska grönsaker. Serveras med vår hemgjorda sweet-chilisås.

HOMEMADE DEEP FRIED VIETNAMESE SPRINGROLLS / VEGETARIAN SPRINGROLLS 

made of swedish pork (From Tillberga), fresh vegetables and ginger. VEG — with fresh and local vegetables. Served with our homemade sweet-chilli sauce

VIETNAMESISKA SOMMARRULLAR / VEGO SOMMARRULLAR 115:- 

Färska rispapper fyllda med ångade fri fångade räkor, glasnudlar, mynta, koriander, gräslök, basilika, jordnötter och isbergssallad. Serveras med sweet-chilisås. VEGO — rispappersrullar med mogen mango och gruka.

VIETNAMESE SPRINGROLLS / VEGETARIAN SPRINGROLLS

Cold rice paper rolls stuffed with wild-caught scampi, vermicelli, iceberg lettuce, mint leaves, coriander, thai-basilica and peanuts. VEG — with fresh mango and cucumber. Served with our homemade sweet-chili sauce. 

FRITERAD LOTUSROT 152:-

Wokas med tomatsås. Serveras med mango, gurka och solrosfrön.

DEEP FRIED LOTUS ROOT

 woked with tomato sauce. Served with fresh mango, cucumber and sunflower seeds

—- STEKT TORSKFILE 169:- —-

Honung, soja och sake marinerad färsk torskfile (MSC-certifierat) stekt och serverad med wokade böngroddar och svartbönsås .

FRIED CODFILLET

Honey, soy and sake marinated fresh codfillet (MSC certified) fried and served with 

stir fried bean sprouts and blackbean sauce.

KRISPIG ANKA MED TAMARINDSÅS 175:-

Serverad med färsk mango, gurka samt marinerad nudelsallad. 

CRISPY DUCK WITH TAMARIND SAUCE

Serverad with fresh mango, cucumber, and marinated noodle salad

—- VIETNAMESISKA RISPANNKAKOR MED FRITERAD UNGGRIS 165:-

Långsamt tillagat och friterad fläsk (unggris från Tillberga), som wokas med soja-vinägersås. Serveras med färska kryddor. 

VIETNAMESE RICE PANCAKES WITH FRIED PORK

Tenderise and fried pork (piglet from Tillberga), stir-fried with soy-vinegar sauce and topped with fresh spices. 

VIETNAMESISK NUDELSOPPA 165:-

med svensk färsk entrecote, thai-basilika, böngroddar, pakchoy, mynta, koriander, och gurka. 

VIETNAMESE NOODLE SOUP

With swedish fresh entrecote, thai-basilica, beansprouts, pakchoy, cucumber, mint leaves, and coriander. 

DESSERT

FRITERAD EKOLOGISK BANAN MED VANILJGLASS / FRIED ORGANIC BANANA WITH VANILLA ICECREAM 98:-

Panerad med pankoflingor, serveras med gourmeglass. 

Panko flakes served with gourmet vanilla ice cream. 

HEMGJORDA ASIATISKA RISKAKOR MED KOKOS 98:-
Som ångas och friteras. Serveras med kokossås, vaniljglass samt färska frukter.

Steam and fried homemade coconut rice cake
Served with coconut sauce, vanilla ice cream and fresh fruit.

CHOKLADTRUFFEL / CHOCOLATE TRUFFLE 20:-