Kvällsmeny

Vi erbjuder våra gäster spännande, exotiska rätter från Asien.
Utvalda viner och många sorters te av hög kvalitet som passar till den kryddiga maten.

HEMGJORDA DUMPLINGS / HEMGJORDA VEGO DUMPLINGS 98:-

med fyllning av färskt nötkött och svensk rapsgris kött samt färska grönsaker. VEGO — ekologisk tofu, färska grönsaker, rostade jordnötter. Serveras med soya-vinäger sås. 

HOMEMADE DUMPLINGS / HOMEMADE VEGETARIAN DUMPLINGS

with filling of beef, Swedish pork and fresh vegetables. VEG — organic tofu, fresh vegetables and peanuts. Served with soy-vinegar sauce.

FRITERADE VIETNAMESISKA VÅRRULLAR / VEGO VÅRRULLAR 115:-

med finhackat kött (svensk rapsgris), färska grönsaker och ingefära 

VEGO — vårrullar fyllda med färska grönsaker. Serveras med vår hemgjorda sweet-chilisås.

HOMEMADE DEEP FRIED VIETNAMESE SPRINGROLLS / VEGETARIAN SPRINGROLLS 

made of Swedish pork, fresh vegetables and ginger. VEG — with fresh and local vegetables. Served with our homemade sweet-chilli sauce

VIETNAMESISKA SOMMARRULLAR / VEGO SOMMARRULLAR 115:- 

Färska rispapper fyllda med ångade räkor, glasnudlar, mynta, koriander, gräslök, basilika, jordnötter och isbergssallad. Serveras med sweet-chilisås. VEGO — rispappersrullar med mogen mango och gruka.

VIETNAMESE SPRINGROLLS / VEGETARIAN SPRINGROLLS

Cold rice paper rolls stuffed with steamed scampi, vermicelli, iceberg lettuce, mint leaves, coriander, thai-basilica and peanuts. VEG — with fresh mango and cucumber. Served with our homemade sweet-chili sauce. 

FRITERAD LOTUSROT    159:-

wokas med tomatsås. Serveras med mango, gurka och solrosfrön.

DEEP FRIED LOTUS ROOT

 woked with tomato sauce. Served with fresh mango, cucumber and sunflower seeds

MAJSKYCKLING MED MUNGBÖNNUDLAR/VEGO TOFU (STARK) 175:- (Tillfälligt slut)

Ångad och marinerad majskyckling (färsk gårdskyckling från ”La Belle de France”), eller VEGO – Tofu, Serveras med hemgjorda mungbönsnudlar, gurka, purjolök, papaya, koriander, jordnötter samt hemgjord sichuanpepparsås.

CORN CHICKEN WITH MUNG BEAN NOODLES /VEGETARIAN TOFU (SPICY) (Temporary out)

Steamed and marinated corn chicken (from the chicken farm ”La Belle de France”) or VEG – tofu, Served with homemade mung bean noodles, cucumber, leek, papaya, coriander, peanuts, and homemade Sichuan sauce.

KRISPIG ANKA MED TAMARINDSÅS 179:-

Serverad med färsk mango, gurka samt marinerad nudelsallad. 

CRISPY DUCK WITH TAMARIND SAUCE

Serverad with fresh mango, cucumber, and marinated noodle salad

VIETNAMESISKA RISPANNKAKOR MED FRITERAD RAPSGRIS 169:-

Långsamt tillagat och friterad fläsk (Svensk rapsgris) wokas med soja-vinägersås. Serveras med färska kryddor.

VIETNAMESE RICE PANCAKES WITH FRIED PORK

Tenderise and fried Swedish pork, stir-fried with soy-vinegar sauce and topped with fresh spices.

VIETNAMESISK NUDELSOPPA/VEGO NUDELSOPPA 169:-

Med färsk entrecote, thai-basilika, böngroddar, pakchoy, mynta, koriander och vårlök.  VEGO — med tofu, svamp buljong, thai-basilika, böngroddar, pakchoy, mynta, koriander och vårlök.

VIETNAMESE NOODLE SOUP/VEGETARIAN NOODLE SOUP

With fresh entrecote, Thai-basilica, beansprouts, pakchoy, spring onions, mint leaves, and coriander. VEG — tofu, muchroom stock, Thai-basilica, beansprouts, pakchoy, spring onions, mint leaves, and coriander.

GRÖN PAPAYASALLAD MED GRILLAD LAMMROSTBIFF/ VEGO PAPAYASALLAD MED TOFU 179:-

Lammrostbiff, eller VEGO- tofu, basilika, citrongräs, koriander, isbergsallad, solrosfrön och färsk chili. Serveras med noodlehouse-dressing

GREEN PAPAYA SALAD WITH GRILLED LAMB/ VEGETARIAN PAPAYA SALLAD WITH TOFU

Grilled lamb, or VEG – tofu, basil, lemongrass, coriander, iceberg lettuce, sunflower seeds and fresh chilli. Served with noodlehouse dressing

DESSERT

FRITERAD EKOLOGISK BANAN MED VANILJGLASS / FRIED ORGANIC BANANA WITH VANILLA ICECREAM 98:-

Panerad med pankoflingor, serveras med gourmeglass. 

Panko flakes served with gourmet vanilla ice cream. 

HEMGJORDA ASIATISKA RISKAKOR MED KOKOS 98:-
Som ångas och friteras. Serveras med kokossås, vaniljglass samt färska frukter.

Steam and fried homemade coconut rice cake
Served with coconut sauce, vanilla ice cream and fresh fruit.

CHOKLADTRUFFEL / CHOCOLATE TRUFFLE 20:-